Hej Jobbar du via Byråstöd så väljer du på din gamla server att ta en säkerhetskopia i Byråstöd. Sedan på den nya som du valt att installera Byråstöd på så väljer man att återställa den. Då får du med hela din Byrå med alla kunder och de program som du öppnar via byråstöd. Och även som du gjort att ta en Systemsäkerhetskopia i Administration så du får med dina mallar och återställer den i Administration. Sedan måste du avinstallera Byråstöd på din dator för att hämta in en ny Arbetsplatsinstallation från din nya server. Jobbar du inte via Byråstöd utan öppnar Administration fristående, direkt via ikonen Ad på skrivbordet så ska du återställa säkerhetskopia för alla bolagen och återställa en systemsäkerhetskopia. Du måste avinstallera Administration på din dator för att hämta in en ny arbetsplatsinstallation från din nya server så de är ihopkopplade. MVH Annica
... Visa mer