Hej!
Det stämmer helt att all historik och information finns kvar när ett konto avslutas. Däremot blir en avslutad användare inte längre valbar i listorna för att skapa automatiska löneunderlag eller i specifika urval.
För att få ut underlaget och uppgifterna för personen kan du istället ta ut någon av följande rapporter:
- Tidrapporter (exc7)
- Tidrapporter översikt (TR1)
- Tid medarbetare - detaljerade dagsrapporter (TM8)
Du kommer inte kunna välja enbart den specifika personen i urvalet, men om du väljer att visa alla medarbetare kommer den avslutade personen och dennes tidrapporter att komma med i rapporten.
Om du inte får det att funka så ring oss på 0470-70 60 00 så löser vi det tillsammans!