När jag bokför mina lev fakturor manuellt så har det nu börjat komma upp en sida som jag får klicka bort varje gång, "ladda upp eller länka dina dokument så fyller vi i uppgifterna åt dej"
Störande!
Någon som vet hur jag kan få bort den permanent?