Jag försöker skapa leverantörsfakturor manuellt. Väljer hantera manuellt, fyller i allting och sparar utkast. Då hoppar den tillbaka till att jag måste välja igen och inget är ifyllt. Några försök senare när jag tror att jag gjort allt manuellt så får jag upp den här rutan (bifogad bild) när jag trycker bokför. Tycker ni på Spiris att det här är tydligt för mig som användare att om jag trycker på bokför så godkänner jag kostnaden? Det tycker nämligen inte jag. Jag ser det här som reklam, tills jag kommer ner till sista raden som informerar om att detta visas bara en gång per företag. Vad betyder det? Ingenstans står det uttryckligen att nu har du använt automatisk bokföring och det här kommer att kosta dig extra. Det här ser ut som ett sätt för er att smyga in extradebiteringar utan att vi kunder märker det. Gör om detta! Var tydliga med vad som är reklam och var som är kritiskt för användaren. Detta drunkar i alla andra reklam-popups och jag gissar att det är precis det som är syftet. Att ni låter er AI tolka allt vi laddar upp är jag inte heller bekväm med, och ni tillhandahåller inget sätt att välja bort det. Jag har ingen kontroll över vilka tjänster ni använder och vart den datan hamnar. Men just det här hoppas jag verkligen att ni tar till er och förbättrar. Det är en labyrint att jobba i programmet nu och man är ständigt rädd att bli smygdebiterad.
... Visa mer